woensdag 20 maart 2013

Eric Luteijn -- 21 maart 1993

Zondag, 21 maart 1993 – werkdagje
Femke, David en Tjark zijn gisteren bij de chinees geweest en hebben de laatste film van Dustin Hoffman gezien. Hij speelt een antiheld en in geur en kleur krijg ik in bed het hele verhaal te horen. Ze hebben een leuke avond gehad. Ruby en Gwenny zijn vanochtend vertrokken naar een voor ons onbekende bestemming, voor hun even geen Pole to Pole meer maar twee weken samen genieten, maar ook even bijpraten, want het leek alsof er wat spanning was.
Ik gebruik de dag om (bij) te schrijven. Er moet een fax naar Edward Bekker want we willen hem toch graag als gids voor McKinley en dat is nog steeds niet rond. Er moet een fax naar DHL in Medellin want volgens mij hebben ze de films nog niet naar World View gestuurd. Een fax, zoals beloofd naar de consul in Medellin, de heer Weil om te vertellen dat we veilig zijn aangekomen. Er moeten veertig kaarten naar onze sponsors, het dagboek moet bijgeschreven worden en ik wil een brief sturen naar Andy Sitters en Carola Prent. Zij hadden voor ons allemaal een pakketje gemaakt en een persoonlijke brief geschreven. Het is een shirt van onze sponsor Box Office die destijds voor rugbyshirts heeft gezorgd. Ze hadden het meegegeven aan Corine die ongeveer 12 kilo aan spullen had voor ons! Haar eigen bagage was nota bene ook 12 kilo.
Het is hartstikke leuk om het te ontvangen en Andy en Carola scoren dubbele punten. David Femke en Tjark zijn op souvenirjacht en versturen de faxen. Het is bewolkt, niet echt een leuke dag voor Marjolijn om aan te komen.


Eric Luteijn was in 1992-1993 deelnemer aan een 'Pole to pole'-expeditie, en hield daarvan een dagboek bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten