zaterdag 21 juli 2012

Menno Groen -- 21 juli 2011

Vandaag wilde ik helemaal niet meer uit bed. AAAaaarrg wat is dat moeilijk zeg als je moe bent en er uit MOET! Na het aankleden, douchen, naar beneden strompelen en het ontbijt weer op weg naar de start. Na een dikke 15 minuten waren we pas door de poortjes en gebliept. Toen we eindelijk begonnen liep ik samen met een paar andere jongens op vol tempo. Ik en Naut liepen de hele tijd vooruit. Na een half uurtje stonden we alweer met een groepje de bosjes “water te geven” J

Voor Malden heb ik mijn vader gebeld voor een ander shirt want het sponsor shirt was echt te warm. Het reserve shirt lag nog thuis L. Me vader was toevallig bijna in Malden en kon bij een winkel nog een mooi wit shirt kopen voordat we langs kwamen lopen. Op weg naar Groesbeek hebben we samen met Tako een aantal “pink lady’s” (Fleur, Vicky en Nadia) ontmoet waar we natuurlijk een coole foto van hebben gemaakt.

Groesbeek was een feest van het begin tot het einde. De heuvels waren geen enkel probleem. Ik dacht dat het zwaarder zou zijn. Op 2,5 km voor het einde begon het ineens heel hard te regenen en moest ik voor het eerst echt me regenpak aandoen. Iedereen rende zo snel mogelijk naar een tent om zich om te kleden. Jammer maar gelukkig was het niet de hele week zo. Ik heb het weer gehaald! Ben benieuwd of ik morgen uit bed getild moet worden hahaha. Ik ben heeeeeeeeeel moe. Ik ben ook een beetje zenuwachtig voor morgen.

Menno Groen was in 2011 één van de vier jongste deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten