zondag 6 april 2014

Jan Lenferink -- 6 april 1984

Vrijdag
Opstaan, opdrukken, douche en gala-ontbijt. Typen en telefoneren tot in de middag. Gert-Jan heeft de originele Lieve Lita opgespoord. Is zelfs Libelle mooi niet gelukt. Zit in Italië. Corry Brokken wil nooit meer op de TV, en Gusta Peper wil ook niet. Wat nou? Joyce R. belt voor interview Skoop over mijn favoriete filmster. Heb er minstens vijf, inclusief TV-sterren. Mag. Ben niet dol op interviews, vraag liever zelf dan ondervraagd worden. Wimpel zoveel mogelijk af, zowel HP-cover als verhaal in Story. Niet alleen valse bescheidenheid. Voornaamste criterium: moet er wel schik in hebben. Dat lukt met Joyce, ook als het niet afgedrukt wordt.
Liesbeth belt: tickets voor La Gomera gereed. Daar (op een klein eiland onder Tenerife) woont haar moeder die ons volgende week verwacht. Italiaans eten met Gerard en Koos. Dan naar bed, na binnen één uur het hele televisieprogramma van die avond doorgedraaid te hebben. Leve de video!


Jan Lenferink (1948) is een Nederlands radio- en televisiemaker. In 1984 hield hij voor NRC Handelsblad een 'Hollands Dagboek' bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten