maandag 7 november 2022

Willem Oltmans • 8 november 1957

Willem Oltmans (1925-2004) was een Nederlandse journalist. Zijn dagboeken (76 delen) zullen in hun geheel online worden gezet bij de dbnl. De papieren versie wordt uitgegeven onder de titel Memoires.

8 november 1957
Om 02:10 kwam Jim naar mijn kamer in de Paramount. Hij kwam bij me liggen en fluisterde: ‘Ik wil je in me voelen, please.’ Ik zei tegen hem, dat ik een Indische jongen in Amsterdam had gekend, die zich steeds door jongens anaal had laten gebruiken, en tenslotte een darmkronkeling had opgelopen, waaraan hij was overleden. ‘Mijn dokter heeft me uitgelegd, wat ik aan oefeningen moet doen om iets dergelijks te ontlopen,’ antwoordde hij.
‘Ik heb zoiets nog nooit gedaan,’ zei ik. Hij had zijn anus met crême ingesmeerd en nam mijn penis en drukte die langzaam naar binnen. Daarop begon hij een soort wiegende bewegingen, die op mij het effect hadden, tegenbewegingen te willen gaan uitvoeren. Binnen de kortste keren waren we echt bezig en copuleerde ik, zoals hij wilde, in hem. We namen een douche. Hij bleef slapen.
Mijn ticket terug naar Amsterdam was geregeld en haalde ik bij de K.L.M. op. Ook kreeg ik op het consulaat-generaal van Indonesië een courtesy-visa voor vier weken.

9 november 1957
Vanavond woonden Frieda en ik het jaarlijkse U.N.O.-bal bij, ditmaal gegeven door de President van de Algemene Vergadering en Lady Monru evenals de Secretaris-Generaal, Dag Hammerskjöld. Ik droeg een smoking. Frieda verkleedde zich in het hotel in een half-lange jurk met een bont-cape. Zij vroeg me het platina collier van mijn Moeder bij haar om te doen. Het muzikale programma viel mee. Nadien werd champagne geschonken en een receptie gehouden. We bleven niet te lang. Tot diep in de nacht spraken Frieda en ik over ons leven. We neigden er steeds meer toe samen een appartement te gaan bewonen in Kew-Gardens, halverwege de airport en Manhattan, zodat we ieder de helft zouden afleggen op weg naar onze bezigheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten